Beveiliging

ICT beveiliging is actueler dan ooit. Door groeiend en veranderend gebruik van ICT zijn bedrijven afhankelijker geworden en digitale bedreigingen groter. Criminelen kunnen uit zijn op vertrouwelijke informatie, maar ook op geld. De gevolgen kunnen hoe dan ook groot zijn voor uw bedrijf: verlies van bedrijfsinformatie, het platliggen van uw bedrijf of schade aan de reputatie.

Om u te helpen uw computer(s), server(s) en netwerk te beveiligen maken wij gebruik van diverse programma’s.  Bijvoorbeeld een portaal waarmee wij uw ICT-infrastructuur kunnen monitoren en eventueel, op afstand, acties kunnen ondernemen zoals het uitvoeren van updates of verwijderen van een virus.  Wij kunnen u ook helpen met een virusscanner. Ons aanbod wisselt afhankelijk van ontwikkelingen in de prijs, kwaliteit en het aanbod van virusscanners.

Maar het beveiligen van uw ICT infrastructuur gaat verder dan antivirus software en een firewall. Beveiligings incidenten kunnen ook plaats vinden door menselijke fouten. Fouten die wellicht voorkomen hadden kunnen worden.  Zo onderschat men vaak hoe belangrijk het is om programma’s up-to-date te houden. Indringers maken vaak gebruik van lekken in Windows, MS-Office, Outlook Express en Internet Explorer. Daarnaast moeten hulpprogramma’s die uw internetbrowser gebruikt, ook hun updates krijgen.  Ook hierbij kunnen wij u helpen.  Met behulp van een ICT Check (link naar pagina) brengen wij de status van uw ICT infrastructuur in kaart en kunnen deze hierdoor gericht onderhouden en verzorgen. Mocht u behoefte hebben aan meer frequente ondersteuning, dan kun u een onderhoudscontract (link naar pagina) afsluiten bij ons. Naast een goed onderhouden infrastructuur heeft u dan ook 10% korting op overige werkzaamheden aan uw ICT.