Microsoft

Microsoft Office 365 is niet alleen een verzameling van internetdiensten, het is een nieuwe manier van werken. Het is Office zoals u het kent en vertrouwd. Bovendien altijd de meest recente versie, maar dan met nog meer mogelijkheden.

Office 365 biedt vele voordelen. U heeft vrijwel overal toegang tot de bekende Office programma’s en bent niet gebonden aan één computer. Ook op andere pc’s, Macs, tablets en telefoons heeft u toegang. Medewerkers zijn dus niet langer gebonden aan hun bureau. Daarnaast is het een maandabonnement en dus maandelijks op te zeggen. Hierdoor is het ook gemakkelijk aan te passen aan veranderingen in uw bedrijf.

Ook de verschillende opties kunt u iedere maand in- of uitschakelen. Afhankelijk van uw behoeften kunt u kiezen voor een abonnementen met e-mail functie en 50GB opslag, alleen Office programma’s in de cloud of ook geïnstalleerd op desktop, maar ook specifieke programma’s als Microsoft Teams, Bookings of Planner. Vanwege deze vele mogelijkheden raden wij u aan contact met ons op te nemen als u geïnteresseerd bent. Wij adviseren u graag over welke abonnenten het beste bij u en uw bedrijf passen.